Manşetler

17 Şubat 2016 Çarşamba

Hayatın acımasız yönü

Aşk , İki  çift gözüne bakıp masumca hayel kurmakmıdır? Aşk herşey demektir . Hayat bazen sevdiğine ulaşmaya engel olur bazıları birisine aşık olsa bile sevgisini anlatamaz . Sonra ise geriye kalan yalnızlığı olur . Sokakta gördüğün veya metrodaki birine aşık olur mu insan ? Diyerek kendine soru soran kişi aşkı akıl yoluyla düşünüyodur bilmiyodur ki aşk kalpten gelir . Kalbinde hissettiğini karşındakine söyleyemezsin bazen , karşındaki kişide bilmiyordur sevdiğini ancak istediğin kadar sabret akıl yoluyla unutursun ancak  kalbinde sakladığını kalbinde tutarsın  anlatamazsın .. anlatamazsın ...

Sadece 2 çift göz sana bakar sen ona aşık olursun ama olduğunla kalırsın işte tüm mesele tam olarak bu . İşte hayat bu kadar acımasız . Siz nerede ? Ne yapıyor? Kimle ? diye düşünürken o kendi yoluna bakar belki de aklına bile gelmezsin çünkü sen onun hiç birşeyisin   . 

 Hayat , Bazılarımız için mutluluk bazılarımız içinde hüsrandır . Hayatta bir kimse istediği gibi hayat sürdüremez . Yaşamımız boyunca hayal edip dururken bir anda ters köşeye döner . İşte hayat bu kadar ucuz birşey ..

Unutmayın , büyük umutlar demek büyük hüsranlar demektir. Siz hiç bir şeyi kafanıza takmayın  siz kendiniz olduğunuz sürece ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder